Lidt om os..

Vi er fem pædagogstuderende på VIA University College.
Vi er startet på denne blog, da vi som et led i uddannelsen skal ud på feltarbejde og sideløbende skrive blog/dagbog omkring det. Håber I vil følge med på vores spændende tur og skrive kommentarer til vores kommende indlæg.
-De fem på tur:)

onsdag den 16. marts 2011

Tur på Aros

De fem på tur har endnu engang været ude på eventyr. Denne gang gik turen til Aros kunst museum. Her fik vi set hvordan forskellige kunstnere og fotografer oplever verdenen og udtrykker sig æstetisk. Set fra børns perspektiv, synes vi ikke at museet henvender sig til denne målgruppe. Dette mener vi, fordi museet ikke henvender sig særlig meget til børn under omkring ti år. Vi synes børnene skulle prioriteres i højere grad, ved eks. vis at museet er fleksibelt i forhold til åbningstider af ”fortælletæppet” og have flere udstillinger henvendt til og af børn. Dette er essentielt, fordi det er børn og unge der skal skabe og fører kulturen videre.

Vi fik personligt indblik i fortiden, nutiden og bud på fremtidens kunst. Det var med til at skabe debat og undrende iblandt os. Noget kunst kunne virke meget provokerende og anstødene, hvilket kunne være med til, at se kontrasterne i blandt den mangfoldige kunst.

Alt i alt havde vi en god eftermiddag hvor tanker og følelser kom i spil.

Hilsen - De fem på tur