Lidt om os..

Vi er fem pædagogstuderende på VIA University College.
Vi er startet på denne blog, da vi som et led i uddannelsen skal ud på feltarbejde og sideløbende skrive blog/dagbog omkring det. Håber I vil følge med på vores spændende tur og skrive kommentarer til vores kommende indlæg.
-De fem på tur:)

torsdag den 28. april 2011

Bålaktivitet

I dag lavede vi snobrød og pølser over bål med børnene. Det var rigtig hyggeligt og børnene var ivrige efter at deltage. I går var der ellers kun to, der havde tilkendegivet, at de havde lyst til at deltage, men det endte med at hele gruppen var med. Når man tænker på, at de fleste af børnene har problemer med at koncentrere sig, gik det overraskende godt. De var alle rimelig tålmodige. Undervejs sang vi "Vi har lejrbål her" to gange. Første gang sang vi den sammen og anden gang sang vi den i kanon, og her deltog flere. Katja spillede rundbold med nogle af børnene. Vi har altså i dag alle tre prøvet hver vores linjefag af og oplevet, at overfor denne målgruppe er det særlig vigtigt at være tydelig, når man vil igangsætte noget som pædagog. Til slut evaluerede vi på dagen sammen med børnene og de var generelt meget positive overfor aktiviteterne.

1 kommentar:

  1. det lyder bare som en rigtig hyggelig dag.. fedt i fik så mange linjefag med.. det lyder som om der er mange gode tanker og overvejelser med i arbejdet..

    SvarSlet