Lidt om os..

Vi er fem pædagogstuderende på VIA University College.
Vi er startet på denne blog, da vi som et led i uddannelsen skal ud på feltarbejde og sideløbende skrive blog/dagbog omkring det. Håber I vil følge med på vores spændende tur og skrive kommentarer til vores kommende indlæg.
-De fem på tur:)

onsdag den 27. april 2011

første dag i felten

I dag har vi haft vores første dag på specialskolen. Vi startede med en fællessamling hvor børnene og os selv fik lov at presentere os. Hvert barn fortalte hvor længe de havde været på skolen og hvorfor de var kommet der. Da børnene havde undervisning, var de delt i 2 grupper. der er forskellige niveauer. Linda og Katja var inde ved 4 børn, der var på niveau, med 3.- til 5. klasse. Jeg selv var med inde ved 3 børn som havde det lidt sværer. En sidste dreng fik ene undervisning med den faste pædagogstuderende. Det var dejligt at få lov at deltage i undervisningen. På den måde gik tiden hurtigere, og man havde ikke fornemmelsen af at gå i vejen. Børnene var overraskende åbne overfor os, og vi fik et godt førstehånds indtryk af dem og vores videre arbejde derude.

1 kommentar:

  1. For en god ordens skyld, må vi hellere fortælle vores læsere; grundet special skole og børn med særlige behov, har vi været nødt til at dele vores gruppe op, så vi ikke kommer 5 studerende af gangen, men 3 på skift.

    SvarSlet