Lidt om os..

Vi er fem pædagogstuderende på VIA University College.
Vi er startet på denne blog, da vi som et led i uddannelsen skal ud på feltarbejde og sideløbende skrive blog/dagbog omkring det. Håber I vil følge med på vores spændende tur og skrive kommentarer til vores kommende indlæg.
-De fem på tur:)

onsdag den 30. marts 2011

Svar. Punkt 3.

Måden vi vil undersøge inklusion og eksklusion på, vil vi gøre ved at observere og interview børnene. Vi vil finde ud af, om de holder kontakten til de gamle klassekammerater. Vi vil også lave et interview med en pædagog og undersøge om de sørger for at holde kontakten med gamle venner og hvad de gør, for at inkludere børnene i det nye fællesskab. Det er spændende for os at vide om de bliver stigmatiseret og om venner tager afstand fra dem, da de nu er startet på specialskole.


1 kommentar:

  1. Vi vil derudover igangsætte aktiviteter og være deltagende, for at skabe et inkluderende miljø, hvor der er mulighed for skabe relationer til hver enkelt barn. Denne relation kan medvirke til et mere uddybende og dybdegående interview omkring det barnets skolegang og det at være ekskluderede for et vant miljø. Vores primære mål med disse aktiviteter er at børnene skal have social samvær og positive oplevelser.

    SvarSlet