Lidt om os..

Vi er fem pædagogstuderende på VIA University College.
Vi er startet på denne blog, da vi som et led i uddannelsen skal ud på feltarbejde og sideløbende skrive blog/dagbog omkring det. Håber I vil følge med på vores spændende tur og skrive kommentarer til vores kommende indlæg.
-De fem på tur:)

torsdag den 3. marts 2011

Vi har indtil videre skrevet en E-mail til et julemærkehjem, hvor vi har fortalt dem hvorfor vi finder deres arbejde spændende, og derfor som en del af vores felt arbejde gerne vil undersøge deres sted. Julemærkehjem er ikke noget vi decideret beskæftiger os med på uddannelsen. Vi har på uddannelsen dog fået en masse viden omkring sundhedsfremme, trivselsbegrebet og målgruppen. Derfor kunne det være spændende, at komme ud og afprøve disse teorier i praksis.
Vi har alle lyst til at komme ud og se hvorledes linjefagene kan bruges i praksis. Vi vil se, hvad det kræver af os medhensyn til forarbejde og kendskab til målgruppen.

Vi har en forforståelse af at det er meget svært at få adgang til denne form for tilbud, så derfor har vi planlagt og undersøgt et andet sted og emne, men vi håber og tror på at det nok skal lykkes os :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar